حالا بیا تو . . .
ما اولین نیستیم ، اما خاطره انگیزیم
درباره وبلاگ


برای زود فرارسیدن فرج ( و ظهور ما ) زیاد دعا كنید ، كه آن همان فرج و گشایش شماست. حضرت امام مهدی (عج)

مدیر وبلاگ : giga
موضوعات
نظرسنجی
چی اضافه کنیم بهتر میشه؟










آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

سلام به همه شما بهونه های عزیزم

اگر از قدیمی‌های خانواده بپرسید كه در آن سال‌های قدیم، شیرینی‌های مصرفی و مورد علاقه‌شان در ماه رمضان چه بوده است، به طور قطع تعدادی شرینی را نام خواهند برد كه مسقطی نیز از جمله آنهاست. این شیرینی در شهرهای جنوبی كشور – به خصوص شیراز و كرمان ومخصوصا شهر سیرجان مورد استفاده است مواد لازم برای 8 نفر: - نصف لیوان نشاسته پودرشده - نصف لیوان روغن مایع - 2 لیوان شكر - 4 لیوان آب سرد - نصف لیوان گلاب - 50 گرم خلال بادام - یك قاشق مرباخوری دانه هل - پودر پسته و دانه‌ هل برای تزئین طرز تهیه: ابتدا خلال‌های بادام را همراه مقداری آرد داخل تابه كوچكی بریزید و تفت دهید. نكته: توجه داشته باشید تفت دادن بادام بدون آرد، سبب سوختن آن می‌شود. بنابراین به‌طور مرتب بادام‌ها را همراه آرد هم بزنید. بعد از آنكه رنگ بادام‌ها طلایی شد یا تغییر رنگ پیدا كرد، آنها را داخل الك فلزی بریزید تا آرد از بادام جدا شود. حالا قابلمه كوچكی از جنس استیل یا روی آماده كرده و آب سرد را داخل آن بریزید؛ سپس كم‌كم نشاسته را به آن اضافه كنید و مدام هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود. پس از آن، شكر و روغن مایع را به نشاسته و آب اضافه كنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی شعله كم اجاق گاز قرار داده و به هم زدن ادامه دهید، سپس گلاب را اضافه كنید. بعد از اینكه مواد فوق روی حرارت به جوش آمد، می‌توانید هم‌زدن‌ها را كمتر كرده و هر از گاهی آن را تكرار كنید. پس از غلیظ شدن مواد، خلال‌های بادام تفت داده شده و دانه‌های هل را اضافه كنید و بگذارید تا مواد غلیظ‌تر شوند، سپس مسقطی آماده شده را در ظرف مورد نظر– كه از قبل آماده كرده‌اید بریزید و روی آن را با پودر پسته و خلال بادام و دانه‌های هل تزئین كنید. حالا بگذارید تا مسقطی سرد شود، سپس با چاقو آن را برش دهید و در همان ظرف سرو كنید.

 گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
دوشنبه 7 اسفند 1391
giga
دوشنبه 7 اسفند 1391 07:10 ق.ظ
سلام دوست خوبم ..وبلاگ زیبایی داری.
به وبلاگ من هم سربزن
gigaسلام
ممنون از حضورت
اومدم دیدنت
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر