تبلیغات
حالا بیا تو . . . - طرز تهیه مسقطی
 
غربت آن نیست که ندانند کجایی و بگیرند سراغت..... غربت آن است که بدانند کجایی و نگیرند سراغت...

طرز تهیه مسقطی

نوشته شده توسط :giga
دوشنبه 7 اسفند 1391-06:51 ق.ظ

سلام به همه شما بهونه های عزیزم

اگر از قدیمی‌های خانواده بپرسید كه در آن سال‌های قدیم، شیرینی‌های مصرفی و مورد علاقه‌شان در ماه رمضان چه بوده است، به طور قطع تعدادی شرینی را نام خواهند برد كه مسقطی نیز از جمله آنهاست. این شیرینی در شهرهای جنوبی كشور – به خصوص شیراز و كرمان ومخصوصا شهر سیرجان مورد استفاده است مواد لازم برای 8 نفر: - نصف لیوان نشاسته پودرشده - نصف لیوان روغن مایع - 2 لیوان شكر - 4 لیوان آب سرد - نصف لیوان گلاب - 50 گرم خلال بادام - یك قاشق مرباخوری دانه هل - پودر پسته و دانه‌ هل برای تزئین طرز تهیه: ابتدا خلال‌های بادام را همراه مقداری آرد داخل تابه كوچكی بریزید و تفت دهید. نكته: توجه داشته باشید تفت دادن بادام بدون آرد، سبب سوختن آن می‌شود. بنابراین به‌طور مرتب بادام‌ها را همراه آرد هم بزنید. بعد از آنكه رنگ بادام‌ها طلایی شد یا تغییر رنگ پیدا كرد، آنها را داخل الك فلزی بریزید تا آرد از بادام جدا شود. حالا قابلمه كوچكی از جنس استیل یا روی آماده كرده و آب سرد را داخل آن بریزید؛ سپس كم‌كم نشاسته را به آن اضافه كنید و مدام هم بزنید تا نشاسته گلوله گلوله نشود. پس از آن، شكر و روغن مایع را به نشاسته و آب اضافه كنید و دوباره هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی شعله كم اجاق گاز قرار داده و به هم زدن ادامه دهید، سپس گلاب را اضافه كنید. بعد از اینكه مواد فوق روی حرارت به جوش آمد، می‌توانید هم‌زدن‌ها را كمتر كرده و هر از گاهی آن را تكرار كنید. پس از غلیظ شدن مواد، خلال‌های بادام تفت داده شده و دانه‌های هل را اضافه كنید و بگذارید تا مواد غلیظ‌تر شوند، سپس مسقطی آماده شده را در ظرف مورد نظر– كه از قبل آماده كرده‌اید بریزید و روی آن را با پودر پسته و خلال بادام و دانه‌های هل تزئین كنید. حالا بگذارید تا مسقطی سرد شود، سپس با چاقو آن را برش دهید و در همان ظرف سرو كنید.

 گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی





نظرات() 


Do compression socks help with Achilles tendonitis?
پنجشنبه 23 شهریور 1396 07:59 ب.ظ
Hey there! This is my first visit to your blog!
We are a collection of volunteers and starting a new initiative in a
community in the same niche. Your blog provided
us useful information to work on. You have done a marvellous
job!
pellaeapple.hatenablog.com
چهارشنبه 18 مرداد 1396 04:24 ب.ظ
It's going to be ending of mine day, but before end
I am reading this wonderful post to increase my knowledge.
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 08:31 ب.ظ
Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment
but after I clicked submit my comment didn't show up.
Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyways, just
wanted to say superb blog!
manicure
چهارشنبه 23 فروردین 1396 06:27 ق.ظ
We stumbled over here by a different web address and thought I
may as well check things out. I like what I see so now
i am following you. Look forward to looking at your web page
again.
lara23
دوشنبه 7 اسفند 1391 07:10 ق.ظ
سلام دوست خوبم ..وبلاگ زیبایی داری.
به وبلاگ من هم سربزن
پاسخ giga : سلام
ممنون از حضورت
اومدم دیدنت
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ:



آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


صفحات جانبی:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


نظرسنجی:


آمار وبلاگ:



دانلود آهنگ





The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox